The COUNCIL se află în inima oraşului Sibiu, lipit de Turnul Sfatului, la cativa pasi de Piata Mica , Podul Minciunilor si Piata Mare, la 200 de metri de Muzeul Brukenthal, Biserica Sf. Ursuline si de Piata Huet.
Ofera camere luxoase cu un aer ce se potriveste perfect cu frumusetea Sibiului Medieval, utilate cu TV LCD , televiziune prin cablu, telefon, mini bar, seif, birou de lucru, baie individuala cu cabina de dus sau cada, uscator de par.

The COUNCIL
va pune la dispozitie 10 camere amenajate individual, cu privelisti spre Piata Mica si Podul Minciunilor sau spre Turnul Sfatului.
Construita la inceputul secolului XIV, in cladirea in care este operat The COUNCIL a fost prima primarie a orasului Sibiu, pana la inceputul anilor 1700. Cladirea face parte din cetatea  medievala a orasului Sibiu, fiind probabil una din cele mai bune optiuni de cazare din zona centrala a burgului.

The COUNCIL
vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra sau a clientilor dumneavoastra cu o structura de cazare clasificata cu 4 stele, cu o capacitate totala pentru 30 de persone, capacitate distribuita in camera duble, camera duble deluxe, apartamente, apartament deluxe si suite pentru doua sau patru personae.

Datorita pozitiei ultracentrale, orice obiectiv turistic din cetrul vechi si nu numai se afla  la cateva minute de plimbare. Gara Sibiului se afla la 5 minute de mers cu masina iar Aeroportul International Sibiu se afla la 7-8 minute de mers cu masina.

The COUNCIL  serveste zilnic un bogat bufet de Mic Dejun cu preparate autohtone preparate de partenerii nostri locali, astfel ca oaspetii  sa poata experimenta zona Sibiului si din punct de vedere culinar.

Consideram ca operarea unui unitati de cazare intr-o proprietate atat de valoroasa este un privilegiu, dar orice privilegiu vine si cu responsabilitati. Responabilitatea noastra principala este fata de oaspetii nostri, fata de care ne angajam sa le oferima o experienta cat mai dezirabila in frumosul oras Sibiu.